Hallo!

 

Mijn naam is Nele, ik ben mama van 4 zalige kindjes: Tristan, Noah, Jakob & Marilou en gelukkig getrouwd met de liefste.

 

Als klein meisje was het mijn droom om te leren naaien en mijn mama leerde mij enkele technieken zodat ik mijn (barbie-)poppen van zelfgemaakte kleertjes kon voorzien. Zodra ik afstudeerde als verpleegkundige begon ik opnieuw te naaien, dit keer met 'officiële' naailessen in een CVO. Vreemd genoeg stopte ik toen ik zwanger werd van mijn oudste. Tijdens de zwangerschap van nummer 2 begon het opnieuw te kriebelen en nam ik de draad terug op. Af en toe naaide ik een kledingstuk voor hen: een trui, shirtje... Pas na de geboorte van nummer 3 begon ik echt volop te naaien en eens ook nummer 4 geboren was, ging ik er volledig voor. 

 

In 2020 kwam ik via via terecht bij het testen van naaipatronen. Ondertussen heb ik het geluk deel uit te maken van het testteam van enkele fantastische patroondesign companies en enkele getalenteerde indie designers. Ik doe niets liever dan een kledingstuk tegen een deadline af te werken, van feedback te voorzien en trachten dit mooi op foto weer te geven. 

 

In het begin combineerde ik dit met een job als oncologisch verpleegkundige en later ging ik voltijds aan de slag als docent verpleegkunde. In september 2021 nam ik de beslissing om eventjes deze hoofdjob 'on hold' te zetten en tijd te maken om die naaikriebels alle ruimte te geven.

 

In 2021 startte ik dan ook met het geven naaiworkshops, open ateliers en momenteel kan hier momenteel al mijn passie in kwijt! De workshops worden georganiseerd door en gaan door in De stoffenknop in Merelbeke. 

 

En in 2022 startte ik deze blog en wie weet wat hierna nog volgt... 

 

Blij je hier te verwelkomen en veel plezier met het neuzen door mijn maaksels :-) 

 

Warme groetjes

Nele